workshops

Lezingen

Commercie betekent kansen zien en daar naar handelen. Waarom dan niet kritisch kijken naar je eigen commerciële huis? Met regelmaat verzorg ik lezingen over dit onderwerp. Je stelt verstelt hoeveel rendement er nog zit. In je processen. In je proposities, maar vooral in je mensen.  Op basis van eigen onderzoek (Master Thesis i.h.k.v. Master in Brand Management) en op basis van eigen ervaring neem ik je in mijn lezing mee hoe jij en jouw team commercieel beter kunnen worden. Waar zit de verbetering? Hoe start jij de verbetering?  Met welke middelen? En mogelijk het meest belangrijke: met welke leiderschapsstijl krijg jij jouw team in een commerciële flow?

Workshops

  • Brainstorm for business ideas is een effectieve methodiek (in spelvorm) voor het genereren van ideeën die direct bijdraagt aan je business. Samen met je team. Waardoor je team betrokken is en eigenaarschap voelt voor de keuze én implementatie. Download hier de brochure Brainstorm for business ideas
  • Altijd jouw business model eens kritisch willen bekijken? Van jouw afdeling of van je bedrijf? Dan is het best handig om een paar vreemde ogen in huis te halen. Binnen 1 dagdeel durf ik te garanderen dat je met een frisse én realistische bril (durft) te kijken naar alle bouwstenen van jouw business model.
  • Innoveren en waarde creëren? De grootste uitdaging van innovatie is in mijn optiek het creëren van waarde. Waar zit die waarde? Hoe bouw ik vervolgens een propositie? En hoe maak ik van deze propositie een blauwdruk voor de ontwikkeling van dit nieuwe product/dienst?
  • Zie jij als manager meer ruimte en kansen binnen een specifieke afdeling? Een afdeling assessment laat u zien waar deze ruimte ligt en hoe deze te verzilveren. Een afdeling assessment bestaat uit twee fasen:
    • observatie fase: Mensen, activiteiten en processen worden in kaart gebracht.
    • conclusie en advies fase: Met enkel een conclusie kom jij vaak niet verder. Daarom ligt de nadruk op concreet toepasbare adviezen.

Interesse in 1 van de workshops of lezingen? Of op zoek naar insights of kansen? Neem even contact met me op.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s