finca montaña

Doel

Voorwaartse energie. Actief op zoek naar innovatie én concrete ideeën die tot business leiden.

Maar hoe? Er zijn en worden ontzettend veel boeken geschreven over creativiteit, innovatie en out-of-the-box denken. Daarnaast brainstormen we wat af met collega’s in brainstormsessies en heisessies. Is dit wel gericht genoeg? En met de blik naar buiten? Laten we hier geen kansen liggen?

Wij dagen jou daarom graag uit. Om het samen met vijf ‘andersdenkende en ondernemende geesten’ anders aan te pakken. Voor elkaar en met elkaar.

De garantie
Onze business trip kent slechts twee succes bepalende factoren. De locatie. En de groepsdynamiek. Wij beloven je –nee, garanderen je- dat je binnen maximaal 5 minuten na aankomst los bent van je dagelijkse bezigheden. Dat je na vier dagen het gevoel hebt twee weken weg te zijn geweest. Nieuwe vrienden gemaakt hebt. En maximale kruisbestuiving hebt ervaren.

Het programma
Een vierdaags programma waar we contrasten op gaan zoeken. Onze thuisbasis is het prachtige Finca Montaña aan de fenomenale kustlijn van de Costa Blanca. Onze hosts zijn Tiny en Koen Coppens. Tiny is inmiddels gepensioneerd en was (interim) directeur bij o.a. Paysquare, Interpolis en De Lage Landen. Koen is als interim marketing manager werkzaam (geweest) bij o.a. Philips, Grohe en Telegraaf Media Groep.

 

De groep bestaat uit minimaal 3 en maximaal 6 personen. Allen werkzaam binnen een ander vakgebied. Diversiteit leidt namelijk tot creativiteit en ondernemerschap! Elke deelnemer heeft eigenaarschap over 1 dagdeel. Het programma wordt daardoor gemaakt door de deelnemers. Geheel op eigen inzicht. Dit kan een presentatie, een workshop of misschien wel een bedrijfsbezoek zijn. De resterende dagdelen worden opgevuld door Tiny en Koen op steeds afwisselende locaties. Onder andere in de bergen.  Het programma staat  met twee benen in de praktijk. Het gaat direct om kruisbestuiving, co-creatie, ideeën, klanten én omzet.

En s ‘avonds? Tijd voor reflectie. Wat zijn jouw grondoorzaken voor succes? En met welke prangende vragen zit jij nog? En daarnaast volop ruimte voor alles dat ‘ontstaat’. Uiteraard onder het genot van een goed diner en een dito glas wijn.

 

La cuenta 

All-in. €1.500 – €2.000 excl. BTW. Afhankelijk van het aantal deelnemers.

Je kunt je portemonnee verder dus thuislaten.

Invite only

Wij vinden de groepsdynamiek van doorslaggevend belang. Om die reden is deze trip naar de Spaanse zon enkel op uitnodiging. Open inschrijving is dus niet mogelijk. Heeft niets te maken met exclusiviteit. Da’s simpelweg maximale dynamiek uit de groep halen. Die is ons namelijk heilig! Mocht jij deze trip de moeite waard vinden en denken van onschatbare waarde te zijn voor het programma en daarmee jouw reisgenoten? Geef eens een belletje. Of stuur eens een mail. Dan zou er zomaar een ticket voor je klaar kunnen liggen 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s