Aanpak

Iedere klantvraag is uniek. WizeGuyz benadert dit door eerst te kijken naar het gewenste eindresultaat. Is dit commercieel succes? Dan is WizeGuyz de juiste partner. Als basis voor de meeste projecten gebruikt WizeGuyz namelijk een vaste en beproefde structuur.

  1. Inzicht in het merk, business model, jouw medewerkers en de markt vormt de fundering voor de verdere commerciële strategie.  Waar ligt de ruimte en waar liggen de kansen? Jouw bedrijf voegt immers niet overal evenveel waarde toe. En niet iedere prospect en klant voegt evenveel waarde toe aan het bedrijfsresultaat.
  2. Commerciële strategie: Waar gaan we ons op richten? En waarop vooral niet?
  3. Contactstrategie / marketing-verkoopplan: Een vertaling naar de dagelijkse (marketing/verkoop)praktijk met een praktische jaarkalender. Welke inspanningen leiden tot het gewenste eindresultaat?
  4. Vaardigheden: De echte versnelling zit echter bij je mensen. Er wordt daarom kritisch gekeken of en hoe het commercieel talent verder ontwikkeld kan worden. Dit kan door diverse skills te trainen. Bijvoorbeeld (telefonische) acquisitie en/of het voeren van verkoopgesprekken. Maar ook door coaching on the job. Observeren en direct bijsturen.
  5. Bijsturing: Op basis van meetbare resultaten wordt de input en output in kaart gebracht en wordt bijsturing mogelijk.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s